Tata Blumenkrants før og etter plastisk kirurgi, vekttap. Et foto

Georgisk ung skjønnhet ble kjent i russisk showbusiness takket være deltakelse i showet "Dom-2"... Tata Blumenkrantz har forandret seg mye i løpet av sin tid på det skandaløse TV-prosjektet i utseende. Hvordan jenta så ut før plastikkirurgi og hva hun ble etter det er beskrevet senere i artikkelen.

kort biografi

Tata dukket opp på prosjektet med etternavnet Abramson. Men det er kjent at dette bare er et pseudonym. Det virkelige navnet på jenta er Zubkhaya. Etter ekteskapet ble jenta Blumenkrantz. Dette etternavnet hjalp henne med å oppnå ønsket kjendis, så selv etter skilsmissen forandret Abramson henne ikke.Tata Blumenkrants før og etter plastisk kirurgi, vekttap. Et foto

Tata ble født vinteren 1993 i Georgia i en komplett familie. Barndommen hennes var ikke lett. Mor og far hadde et dårlig forhold. Det er kjent at mannen oppførte seg ganske aggressivt overfor både barn og kona. Han elsket også å kysse flasken og sørget ikke for nok til familien sin.

Som et resultat skiltes foreldrene til den fremtidige stjernen til "House-2". Tata mor Maria Tristanovna kunne ikke bo ved siden av sin tidligere ektefelle. I tillegg var det ekstremt vanskelig for en enslig mor med barn å slå seg til ro og tjene enda mer anstendig penger i Georgia.

Som et resultat tok kvinnen sønnen og datteren med seg og dro til Kina for å prøve lykken. Hun giftet seg aldri på nytt. Men hun organiserte sin egen virksomhet med salg av sko. Maria Tristanovna måtte jobbe veldig hardt.Tata Blumenkrants før og etter plastisk kirurgi, vekttap. Et foto

Derfor bodde barna ofte hos barnepiken. Etter at popularitet kom til henne, fortalte Tata ofte journalister at hun manglet morens omsorg og oppmerksomhet. Men til tross for dette har nå to kjente kvinner et godt forhold. De bor i nærheten, og mamma hjelper Tate med å oppdra barnebarnet sitt.

Det er interessant at TV-stjernen også kommuniserer med faren i dag. Fra tid til annen vises deres felles bilder på nettet. Men jenta liker ikke å svare på spørsmål om faren sin. Hun svarer rett og slett at alt er bra i forholdet til faren i dag.

Han støttet Tatu etter skilsmissen og forblir for tiden ved hans side, og hjelper om nødvendig. TV-programstjernens far er gift igjen. Han kommuniserer også med kona Nadezhda Blumenkrantz.Tata Blumenkrants før og etter plastisk kirurgi, vekttap. Et foto

Tata studerte i Kina. I hun gikk på skolen ved den russiske ambassaden. Jenta ble uteksaminert med utmerkelse. Etter at Abramson kom inn på et økonomisk universitet. Det skal bemerkes at den georgiske skjønnheten alltid har vært stolt av hennes fremragende intellektuelle evner.

Hun var flink til å studere hvor som helst. I dag snakker Tata 6 språk samtidig. I tillegg til georgisk, engelsk og russisk er det også mingreliansk, kinesisk, fransk.

I Kina ble ikke bare jentas mentale evner lagt merke til, men også hennes lyse utseende og kreative talenter. Tatu ble mer enn en gang invitert til forskjellige show for å skyte i reklame. Så begynte hun å drømme om å bli populær. Jenta bestemte seg for å starte reisen med det skandaløse showet "Dom-2", siden hun andre steder ikke kunne bryte gjennom.Tata Blumenkrants før og etter plastisk kirurgi, vekttap. Et foto

I det øyeblikket begynte mors skobedrift gradvis å bli ulønnsom, så Abramson bestemte seg for å hjelpe henne med reklame gjennom et TV-prosjekt. Så på sosiale nettverk uttalte jenta åpent: "Jeg skal til PR, vent."

Opprinnelig skulle ikke Tata bygge kjærlighet på showet. Men ekte følelser fant henne selv. På TV-prosjektet ble jenta forelsket og giftet seg med Valery Blumenkrantz... Her ble den georgiske kvinnen gravid og fødte en datter, Beatrice. Forholdet mellom ektefellene var i utgangspunktet veldig vanskelig. De sverget voldsomt, men sminket seg ikke mindre lyst.

Maria Tristanovna kom til og med for å hjelpe datteren sin med prosjektet. Men dette fremskyndet bare sammenbruddet av ekteskapet. Som et resultat ble Tata og Valera skilt. Jenta forlot prosjektet, og eksmannen hennes startet en ny familie på showet. Det er interessant at Tatas mor selv fant lykken på "House 2".Tata Blumenkrants før og etter plastisk kirurgi, vekttap. Et foto

Maria Tristanovna møtte en mann på nettet som de snart begynte å møte. Den utvalgte kom ikke til prosjektet for henne, men han ringte kvinnen med seg.

Selv har Tata gjentatte ganger fortalt fansen at hun er lykkelig i et forhold igjen. Hun publiserte med jevne mellomrom bilder med den valgte fra Monaco og bemerket at han er en millionær som er klar til å gå for hva som helst for sin elskede.

Tata Blumenkrants før og etter plastisk kirurgi, vekttap. Et foto
Tata Blumenkrantz med eksmannen og datteren

Men så langt, bortsett fra uttalelser om det forestående bryllupet, har det ikke kommet noen andre tematiske nyheter fra jenta. Hun har ikke en forlovelsesring på hånden. Abonnentene til den populære georgiske kvinnen er sikre på at Blumenkrantz fremdeles elsker sin tidligere ektefelle og gjør alt for å komme tilbake.

Prestasjoner

Blumenkrantz drømte tidligere om en svimlende karriere innen finans. Men hun klarte ikke å oppnå målet her. Som et resultat innså jenta at det er mye lettere å tjene penger, fordi hun er kjent over hele landet. Showet "Dom-2" hjalp henne i dette. I dag har Tata mange fans, til tross for at hun forlot TV-prosjektet for lenge siden.

De viktigste inntektskildene for en georgisk skjønnhet er sosiale nettverk... For eksempel har hun over 800 tusen følgere på Instagram. Derfor tjener Tata store penger på reklame. I tillegg lykkes hun med salg. Selger for eksempel stilige klær.Tata Blumenkrants før og etter plastisk kirurgi, vekttap. Et foto

Sammen med sin tidligere ektefelle prøvde de å åpne et unikt konfekt. Tata er veldig glad i å lage mat og håpet å bruke sitt kulinariske talent til å tjene penger. Men den vanlige årsaken brant raskt ut. Skilsmisse bidro også til dette. Konditoriet fungerte veldig kort tid.

Tata og Valera kunne ikke engang bli enige om hvordan de skulle jobbe videre. Senere ønsket jenta å drive virksomhet alene, men den ugunstige epidemiologiske situasjonen tillot ikke henne å gjøre dette. I dag prøver Tata ikke å investere i nye prosjekter, men bare rolig vente på den vanskelige tiden.Tata Blumenkrants før og etter plastisk kirurgi, vekttap. Et foto

Når Blumenkrantz (hun byttet ikke etternavn etter skilsmissen) blir spurt om yrket sitt, bemerker jenta alltid at hun først og fremst er blogger og modell. Det var sant at den unge moren aldri gikk på talerstolen. Men han deltar ofte i forskjellige fotoseanter.

Så nylig ble jenta til og med invitert til å annonsere elegante smykker fra et kjent merke. Tata taklet denne oppgaven perfekt.

Alene Blumenkrantz oppdrar en datter på tre år. Jenta legger ikke skjul på at det til tross for alle tilgjengelige inntjeningsmuligheter ikke er lett for henne å takle alene. Derfor krever hun innimellom økonomisk hjelp fra sin tidligere ektefelle.Tata Blumenkrants før og etter plastisk kirurgi, vekttap. Et foto

Det er sant, nå er mannens nye kone også gravid, og han har ikke muligheten til å forsørge to familier samtidig. I en akutt økonomisk situasjon fremmer eks-mannen og kona seg selv. De diskuterer med jevne mellomrom temaet penger på forskjellige show.

Interessante fakta

Tata Blumenkrantz (før og etter plast, hennes bilder vekket interesse for fans) forteller periodisk uvanlige fakta om seg selv:

  • jentas nasjonalitet bestemmes med en gang av to blod - jødisk og georgisk;
  • til tross for sitt glamorøse utseende, er Abramson en utmerket husmor - hun lager perfekt tradisjonelle georgiske bakverk, og som barn drømte hun om å bli kokk;
  • i Kina hadde Tata ikke alvorlige kjærlighetshistorier, da jenta alltid uttalte at hun ikke ønsket ekteskap med en asiat (hun er sikker på at hun har for forskjellig mentalitet med kinesiske menn);
  • stjernen i "House-2" drømmer om å bli mor til mange barn i fremtiden, men jenta er bare klar for dette i en fullverdig familie med en mann som hun vil være trygg på (mens en ung mor ikke ser dette ved siden av henne);
  • Tata håper å flytte til Europa med familien, hun anser Moskva bare for gode inntekter, men ikke for et stille liv med barn.

Utseende før plast

Tata Blumenkrantz før og etter plastisk kirurgi ser helt annerledes ut... Jenta kom til det skandaløse TV-prosjektet med sitt naturlige naturlige utseende. Da så hun allerede veldig søt og attraktiv ut. Selv liker Tata å si at et lyst utseende er resultatet av en blanding av georgisk og jødisk blod.Tata Blumenkrants før og etter plastisk kirurgi, vekttap. Et foto

Riktignok, da journalister stilte jenta og moren spørsmål om hvor deres jødiske opprinnelse kom fra, kunne ikke kvinnene svare på dem. Men de georgiske røttene er definitivt merkbare. Opprinnelig kom Abramson til prosjektet med en naturlig nese. Han var ganske stor og enestående for jenta.

Samtidig ødela han ikke ansiktet. En gang stjernen innrømmet at hun fra omtrent 16 år begynte å drømme om å fikse nesen, og gjøre den mer miniatyr. Men i lang tid hadde hun ikke en slik mulighet, og frykten blandet seg inn. Som et resultat ga et TV-prosjekt henne en sjanse. TV-showets stjerne er sikker på at en miniatyrnese er et tegn på femininitet.

Tata-parametrene vil hjelpe deg med å studere tabellen:

AlternativerKarakteristisk
Vekst169 cm
Vekt58 kg
Bryststørrelsenaturlig andre

Tata Blumenkrants før og etter plastisk kirurgi, vekttap. Et fotoInteressant, Tata selv liker å pynte på sine egne parametere. For eksempel bemerker hun vanligvis i intervjuer at høyden er 175 cm ("nesten modell"). Selv om det viste seg at jenta i virkeligheten er litt kortere. Det er ikke lett å merke seg et slikt avvik, fordi den tidligere Abramson er en elsker høye hæler.

Blumenkrantz naturlige hårfarge er mørkblond. Men i TV-showet ble hun blond. I denne formen tilbrakte jenta flere år. Tates blonde hår så veldig bra ut.

Selv om abonnenter noen ganger skrev til kjendiser, gjør kommentarer om at de unaturlige blonde trådene hennes georgiske nese enda mer fremtredende. Jenta lo med hell, men selv da forsto hun at hun hver måned styrket sitt ønske om å gjøre neseplastikk.

Tata giftet seg også med blondt hår. Etter det forandret hun seg dramatisk og ble en brunette. Slike endringer tillot jenta å se enda lysere, mer interessant, individuell ut. Nå sier den unge moren at hun vil fortsette sine eksperimenter med hår.Tata Blumenkrants før og etter plastisk kirurgi, vekttap. Et foto

Kanskje en stund vil hun bli rødrød eller velge en blå-svart hårfarge. Tata er sikker på at i en ung alder, bør hver jente eksperimentere uendelig med utseendet for å velge det perfekte alternativet.

Før alle operasjonene som ble utført, maskerte Abramson manglene etter hennes mening med sminke. Derfor malte hun veldig sterkt. Jenta prøvde å redusere nesen ved hjelp av konturering. Det var sant at det ikke var veldig vellykket, og resultatet forårsaket latterliggjøring av fansen.

Når det gjelder figuren til Tata, i dette området hadde hun aldri problemer. Jenta klarte alltid å holde seg i god form. Blumenkrantz ble fett bare under graviditeten.

Men etter fødselen av Betty kom den georgiske skjønnheten seg raskt og kom tilbake til sin opprinnelige vekt. Tata var slank før alle plastoperasjoner og er den samme i dag.

Plastisk kirurgi

Tata Blumenkrantz sier at hun er nøytral når det gjelder plast. Jenta fordømmer aldri den som bestemte seg for å endre sitt eget utseende på denne måten, men hun er heller ikke en ivrig fan av kirurgiske inngrep. Generelt likte jeg Tata både før og etter plast.Tata Blumenkrants før og etter plastisk kirurgi, vekttap. Et foto

Men stjernen i TV-showet er sikker: hvis det er en mulighet til å rette opp de eksisterende manglene, bør den definitivt brukes. Derfor, da den nye deltakeren ble bedt om å gjennomgå neseplastikk, ble Blumenkrantz umiddelbart enig.

Som et resultat reduserte spesialistene Tatas nese betydelig.... Den har blitt kortere, mindre. I tillegg spisset plastikkirurgen spissen. Jenta likte virkelig resultatet av operasjonen.En gang fortalte Blumenkrantz journalister at hun etter plastisk kirurgi begynte å føle seg mye mer trygg og avslappet.

Nå ser jenta lykkelig på seg selv i speilet og skammer seg ikke over noe. Endelig tillater Tata seg å gå ut uten sminke i det hele tatt. Hun skriver til og med historier for sosiale nettverk om morgenen og oppfordrer jenter til ikke å være redd for å være naturlige.Tata Blumenkrants før og etter plastisk kirurgi, vekttap. Et foto

Men neseplastikk er ikke den eneste endringen som jenta bestemte seg for. I tillegg endret hun også formen på leppene. Av natur var denne delen av Blumenkrantz ansiktet allerede klumpete og enestående. Men jenta ville gjøre henne enda mer effektiv. Totalt ble to prosedyrer utført.

Etter den første var Tata misfornøyd med størrelsen på leppene og ba om å gjøre dem enda større. Nå besøker den skandaløse stjernen i TV-showet sin favoritt kosmetolog og overvåker leppens størrelse og tilstand. Om nødvendig planlegger jenta å fortsette og øke dem ytterligere.

Fans har gjentatte ganger stilt de georgiske skjønnhetsspørsmålene om brystforstørrelse. Det er en antagelse at jenta også korrigerte denne delen av kroppen hennes. Men Tata har allerede forklart mer enn en gang: hun økte ikke brystene og endret seg ikke på noen måte.Tata Blumenkrants før og etter plastisk kirurgi, vekttap. Et foto

Det er bare at jenta gikk ned i vekt og på bakgrunn av den slankere kroppen begynte den naturlige bysten av andre størrelse å skille seg ut spesielt. I tillegg har Blumenkrantz lært å markere sin verdighet med klær og spesiell sminke. For eksempel med en åpen utringning fremhever hun brystene med foundation og konturprodukter.

Til tross for mange rykter, korrigerte den tidligere TV-stjernen ingen andre deler av kroppen. Alle de andre visuelle endringene klarte hun å oppnå med riktig sminke, hjelp fra en profesjonell kosmetolog og noen andre triks. For eksempel, for sine egne fotograferinger, var Tata i stand til å finne den ideelle posen og fant sin "arbeidsside".

Utseende etter plast

Tata Blumenkrantz før og etter plastisk kirurgi har et attraktivt utseende. I dag har jenta mørkt hår. Hun valgte skyggen av "mørk sjokolade" for seg selv. Den nye hårfargen, som dukket opp etter alle kirurgiske endringer, passer veldig bra med Tate.Tata Blumenkrants før og etter plastisk kirurgi, vekttap. Et foto

Fans bemerker at hun ser mer sofistikert og elegant ut med ham. Blumenkrantz tar veldig forsiktig med håret. Hun besøker regelmessig skjønnhetssalonger, gjentar fargelegging, gjør prosedyrer for fuktighet og næring.

I dag har Tata en perfekt flat og liten nese, fulle lepper som hun drømte om.

Nylig begynte abonnenter å legge merke til at strabismus, som tydelig var merkbar tidligere, forsvant. Først kom det forslag om at stjernen til "House-2" og i dette området korrigerte noe kirurgisk. Men det viste seg at alt er mye enklere - jenta endret ganske enkelt linsene til bedre og lærte å bruke dem riktig.

Etter alle plastikkirurgiene har til og med Blumenkrantz stil endret seg. For eksempel begynte hun å male helt annerledes. Jenta korrigerte øyenbrynene og gjorde dem bredere, slik det nå er populært. I tillegg begynte hun regelmessig å forlenge øyevipper og lage den mest levende øyesminke.Tata Blumenkrants før og etter plastisk kirurgi, vekttap. Et foto

Nå kan Tatu kalles en ekte orientalsk skjønnhet. Blikket hennes har blitt mer uttrykksfullt, sterkt, lyst. Jenta fremhever de forstørrede leppene sine med lys leppestift. For eksempel rød eller burgunder. Antrekkene hennes ble mer avslørende. Det var stramme minikjoler, skinnbukser, leggings, avslørende topper.

TV-showets stjerne forklarer selv at slike endringer skyldes økt selvtillit. Nå tillater jenta seg dristig alle antrekk hun vil ha, fordi hun ser perfekt ut.

Skjønnhetshemmeligheter

Tata Blumenkrantz (før og etter plast, bildene hennes finnes på Internett) hadde nesten aldri problemer med figuren hennes. Som nevnt ovenfor ble jenta merkbart fett bare under graviditeten.

Hun gikk opp over 15 kg. Tatu selv ble ikke plaget i det hele tatt.Hun spiste dristig hva hun ville, og var sikker på at hun ville gå ned i vekt etter fødselen. Og slik skjedde det. Blumenkrantz kom veldig raskt tilbake i form.Tata Blumenkrants før og etter plastisk kirurgi, vekttap. Et foto

For å gjøre dette, hun:

  1. Først lagde jeg riktig meny og minimerte søtsaker og bakverk i den. Jentens kosthold var basert på stuvede og kokte grønnsaker, en liten mengde frokostblandinger, mye fisk og hvitt kjøtt. Tata sultet aldri, men å redusere kaloriinnholdet i dietten og fjerne skadelige stoffer fra det hjalp henne til å begynne å gå ned i vekt raskt.
  2. Da legene tillot det, begynte den unge moren umiddelbart å gjøre fysiske øvelser. For eksempel begynte hun å gå på treningsstudio eller svømme. Hvis Tata ikke har mulighet til å trene aktivt utenfor hjemmet, organiserer hun et treningsstudio i sin egen leilighet. For dette har jenta alltid nødvendig tilbehør på lager. For eksempel små manualer og et elastisk bånd for trening.
  3. Da de første ekstra kiloene begynte å forsvinne, koblet Blumenkrantz også til skjønnhetssalonger. Hun begynte å delta på slankende kroppsinnpakninger, valgte en effektiv anti-cellulittmassasje for seg selv og badet regelmessig i en sedertre. Jenta fortsetter denne egenomsorgen i dag.

Tata Blumenkrants før og etter plastisk kirurgi, vekttap. Et fotoTata legger ikke skjul på at hun i noen tid til og med tok spesielle slankepiller. Jenta ønsket virkelig å gå ned i vekt raskere og komme tilbake til det offentlige liv. Men på den tiden kom Blumenkrantz over en detaljert artikkel om farene ved slike midler og deres negative innvirkning på kvinners helse. Så kastet den unge moren stoffet uten medlidenhet og begynte å takle seg selv.

Skjønnhetssalonger spiller også en viktig rolle i Tatas liv.... På grunn av sin popularitet på Instagram, kan en jente besøke mange av dem gratis. Og i salongene liker stjernen til "House-2" å velge komplekse ansikts- og kroppsbehandlinger. Nødvendig - fuktighetsgivende.

Både før og etter plast Tatu Blumenkrantz kan kalles en vakker spektakulær jente. For å se ut som nå, måtte den unge moren jobbe hardt. Plastikkirurgi og de beste skjønnhetssalongene i Moskva gikk også i aksjon.

Video om Tata Blumenkrantz

Tata Blumenkrantz i programmet "Egentlig":

Vurder artikkelen
Kosmetologi og plastisk kirurgi for kvinner. Korrigering av utseende. Måter, metoder, prosedyrer for å forbedre figuren og ansiktet
Legg til en kommentar

Ansikt

Ben

Hår