Natalia Podolskaya. Bilder før og etter neseplastikk, biografi, privatliv

Natalia Podolskaya - stjerne i russisk showbusiness, en talentfull sanger, deltaker i Eurovision og utdannet Star Factory, som ble kjent for sine hits ikke mindre enn for sitt lyse personlige liv. Den rødhårede skjønnheten, som ble kone til en av meterene på den russiske scenen, har et lyst utseende og en vakker stemme, og gir også gjerne intervjuer, der hun blant mange spørsmål avslører hemmelighetene til både hennes personlige liv og skjønnhetshemmeligheter, og til og med deler med fans bilder tatt før og etter neseplastikk ...

Kort biografi og privatliv

Natalia Podolskaya (bilde før og etter neseplastikk er gitt nedenfor i artikkelen) ble født i slutten av mai 1982 i Mogilev i familien til en advokat og leder for utstillingshallen. Sangeren har en tvillingsøster, Julianna.Natalia Podolskaya. Bilder før og etter neseplastikk, biografi, privatliv

Foreldrene til den fremtidige stjernen kunne ikke redde ekteskapet, og faren giftet seg snart for andre gang og fikk en sønn, Andrey.

Siden barndommen ble Natalya, som graviterte mot sanger og variasjonskunst, fra hun var 9 år, student på musikkklubben "Rainbow", og da hun kom inn i Studio W, som ligger ved Mogilev Institute of Singing and Koreography, ble hun anerkjent som vinneren av flere sangkonkurranser for unge utøvere.

Til tross for datterens åpenbare suksesser, bestemte foreldrene seg for å gi Natalya et seriøst yrke, og insisterte på opptak til det hviterussiske juridiske instituttet, men etter endt utdannelse fra universitetet flyttet jenta fortsatt til Moskva, hvor hun gikk inn i vokalavdelingen til Tamara Mansurova ved Moskva institutt for samtidskunst.Natalia Podolskaya. Bilder før og etter neseplastikk, biografi, privatliv

Legg merke til de gode dataene til studenten sin, og læreren hjalp Natalya i hennes fremtidige karriere, og bidro også til hennes opptreden på festivalene "Slavianski Bazaar" og "Universetalent Prague 2002". Fra sistnevnte tok Podolskaya bort vitnemål som "Best performer" og "Best song".

I 2004 deltok sangeren i utvalget for Eurovision fra Hviterussland, og kom deretter til den femte Star Factory... Mens hun deltok i prosjektet, ga Natalya ut videoen "Late", skrevet med ord av Viktor Drobysh, og deretter albumet med samme navn, som inkluderer 13 komposisjoner.

Å bli den tredje på "Star Factory" Natalia prøvde igjen å komme til Eurovision, denne gangen fra Russland, og presenterte deretter komposisjonen "Nobody Hurt No One" på den internasjonale konkurransen, som bare tok 15. plass.Natalia Podolskaya. Bilder før og etter neseplastikk, biografi, privatliv

Etter fiaskoen ga Natalia ut videoen "One", og gikk deretter på en omvisning i Russland med sangene "Burnt out", "Slå av lyset" og "From Earth to Heaven".

Etter å ha begynt å date Vladimir Presnyakov, opptrådte Natalya i "Robot Child" og "Full Contact: Generation Next Against the Stars of the 90s", og fremførte deretter sangene "One" og "The Wall".

I 2007 ga sangeren ut klippene "My Man" og "Freedom" som hun opptrådte med på "New Wave", "Luzhniki" og i prosjektet "Babi Revolt", og dukket deretter opp med "The Firebird", som kom inn i rotasjonen " Russian Radio ”og andre radiostasjoner.

I 2008 ble Natalya en sivil russisk føderasjon, og så, sammen med Angelica Varum og Leonid Agutin, dukket opp i videoen "Bli en del av deg", som ble prisvinner av "Årets sang". I 2010 opptrådte sangeren igjen på New Wave, men med The Day Has Faded Again, og i 2011 deltok hun i Star Factory: Return.Natalia Podolskaya. Bilder før og etter neseplastikk, biografi, privatliv

I de påfølgende årene gledet sangeren jevnlig fansen med nye komposisjoner, blant annet:

 • "Regn";
 • "Ett håp om kjærlighet";
 • "Vinter";
 • "Intuisjon".
 • "La dem snakke";
 • "Ny verden"

I 2014 ble Podolskaya medlem av "Just the same", og ga deretter ut komposisjonene "Real love" og "I remember everything." I de påfølgende årene ble Natalias låtsamling fylt opp med "Jeg vil ikke lure mamma", "Earthling", "Lost", "Phoenix" og "Boy", utgitt sammen med mannen sin.

Natalias første høyprofilerte roman var hennes forhold til Igor Kaminsky... Elskernes sivile ekteskap varte i omtrent 5 år og bidro til dannelsen og utviklingen av sangerkarrieren.Natalia Podolskaya. Bilder før og etter neseplastikk, biografi, privatliv

I 2005, etter avskjed, ledsaget av en høy skandale, møtte Natalia, som deltok i "Big Race", Vladimir Presnyakov. Forholdet som begynte med vennskap utviklet seg gradvis til kjærlighet, og deretter livet sammen. I følge Natalia, da hun så Presnyakov, skjønte hun straks at denne mannen ville bli hennes mann og satte seg umiddelbart sammen med ham.

Vladimir ble også fascinert av jenta, men siden han var gift, måtte de unge forbli bare venner. Seks måneder etter det første møtet begynte Vladimir og Natalya å bo sammen, og i 2010 registrerte paret først et forhold og giftet seg deretter i en kirke.

Natalia Podolskaya. Bilder før og etter neseplastikk, biografi, privatliv
Foto av Natalia Podolskaya med familien

Etter 5 år ble Vladimir og Natalya de lykkelige foreldrene til lille Artyom, som de bokstavelig talt "ba Gud om et syndig liv." I lang tid drømte paret om et barn, og til slutt skjedde det etterlengtede miraklet. Sammen med dem ble fødselen til barnebarnet deres feiret av foreldrene til Vladimir.

I 2020 kunngjorde paret Natalias nye graviditet, og i oktober fødte sangeren lille Ivan.

Utseende og privatliv

Natalia Podolskaya (bildet før og etter neseplastikk, sangeren publisert på Instagram, hvor hun også ærlig delte resultatene av operasjonen med fans) skiller seg ut blant stjernene i den innenlandske showbransjen ikke bare for sin upåklagelige smak, men også for hennes modell eksterne data, som gjør at hun kan skinne i absolutt alle, selv det mest beskjedne og lyse antrekket.Natalia Podolskaya. Bilder før og etter neseplastikk, biografi, privatliv

Formparametere:

Vekst174 cm
Vekt56 kg
Bryst-midje-hofter81-61-84
Bryststørrelse80V
Bryststørrelse2
Klærstørrelse42-44
Skostørrelse39
HårfargeRødhåret
Øyenfargebrun
Utseendeeuropeisk
NasjonalitetHviterussisk

Plast

Natalia Podolskaya (bilder før og etter neseplastikk viser tydelig den radikale transformasjonen av sangeren), i motsetning til andre popstjerner, legger ikke skjul på hennes plastikkirurgi.Natalia Podolskaya. Bilder før og etter neseplastikk, biografi, privatliv

Tatt i betraktning at det ikke er behov for å skjule "åpenbare ting", sa sangeren at hun to ganger brukte plastikkirurger:

 1. For første gang gjennomgikk Natalya plastikkirurgi i 2008, og i tillegg til den estetiske effekten skulle operasjonen hjelpe stjernen med å korrigere et avviket neseseptum, som forårsaker pusteproblemer som sterkt forstyrrer hennes sangkarriere. Operasjonen var vellykket, men Podolskaya selv var ikke fornøyd med det oppnådde resultatet.
 2. Sangeren bestemte seg for den andre operasjonen i en alder av 27 år, og forklarte at for den første gangen hennes buede septum ikke kunne korrigeres fullstendig.

Sangerens nye nese ser mye bedre ut enn den forrige, har en smal rygg og et pent oppstoppet tips, og forhindrer heller ikke stjernen i å puste fritt.

I en alder av 38 erklærte sangeren åpent at plastikkirurger er en slags tryllekunstnere som kan gi jenter utseendet til en drøm, og etter operasjonen fikk hun selv den manglende tilliten som tillot henne å kvitte seg med det gamle komplekset.Natalia Podolskaya. Bilder før og etter neseplastikk, biografi, privatliv

I intervjuene understreket Podolskaya også at plastisk kirurgi er en virkelig frelse for jenter som er misfornøyde med nyansene i utseendet sitt, og at de allerede har råd til å rette opp mangler.

Utseende etter plast

Bilder av Natalia Podolskaya tatt før og etter neseplastikk viser at korrigering av utseendet hennes ikke bare forvrengte utseendet til sangeren, men tvert imot, la til hennes søte.Natalia Podolskaya. Bilder før og etter neseplastikk, biografi, privatliv

Fans av stjernen er sikre på at sangeren ikke bestemte seg for plastikkirurgi i det hele tatt på grunn av pusteproblemer, men for å forbedre sitt eget utseende. Etter plastikkirurgi endret stjernen også hårfargen, gikk inn for å trene og strammet figuren, som gjør det til sitt mål å se mest sexy ut for mannen sin.

Skjønnhetshemmeligheter

Natalia Podolskaya (bilder før og etter neseplastikk, tatt av sangeren, fungerer som et visuelt hjelpemiddel om alles evne til å korrigere mangler i utseendet) fra barndommen var hun vant til å ta vare på ansiktet hennes, og takket være sin strenge far gjorde hun lenge uten sminke og ble vant til å stole bare på naturlig skjønnhet.

Hudpleie

Sangeren er sikker på at det viktigste i ansiktspleie er å vaske grundig om morgenen og om kvelden. Natalia gjør denne prosedyren med en gel og tonic, og bruker deretter en fuktighetsgivende gel og et produkt rundt øynene på huden. Podolskaya bruker ikke folkemedisiner, og foretrekker å stole på skjønnheten hennes bare med kosmetikk testet av hudleger.Natalia Podolskaya. Bilder før og etter neseplastikk, biografi, privatliv

Siden barndommen har Natalya prøvd å ikke misbruke sminke, og begrenset seg til normale tider til bare pulver og en liten mengde mascara. Hvis det er nødvendig å bruke en stor mengde sminke i løpet av arbeidet, må sangeren kjøpe en krem ​​med panthenol, som hjelper til med å gjenopprette huden irritert av overflod av kosmetikk.

Sangeren elsker avslappende fullkroppsmassasje og prøver å gjøre det regelmessig, avslappende til orientalsk musikk uten ord. Det er denne typen musikalsk akkompagnement av kosmetologiske prosedyrer som Natalia liker, som med jevne mellomrom begynner å synge med på klassiske musikalske mesterverk.

Massasjen hjelper Podolskaya ikke bare til å slappe av, men også gjenopprette hudtonen, og bekjemper også cellulitter effektivt. I tillegg til det inkluderer sangeren nødvendigvis en rekke profesjonelle rengjøringer, peeling og skrubb, i tillegg til masker med hyaluronsyre og kollagen i sin kosmetiske pleie.Natalia Podolskaya. Bilder før og etter neseplastikk, biografi, privatliv

En gang i halvåret gjennomfører Podolskaya injeksjonskurs med mesoterapi og biorevitalisering, regenererende vev og bekjemper hudutmattelse og aldersrelaterte endringer, men hun prøver å gi opp Botox for nå. Sangeren liker ikke forskjellige innpakninger, og tror at den er våt, glatt, ekkelt og helt ubrukelig.

Mat

Ifølge sangeren er en god sport for henne daglig matlaging for mannen og sønnen - veldig takknemlige spisere. Når det gjelder Natalia selv, foretrekker hun å begrense seg selv i mat, siden kameraet alltid legger til noen ekstra kilo selv til den mest ideelle figuren.

Podolskaya elsker å spise veldig mye, men for en tynn figur er hun tvunget til å nekte seg søtsaker, bakverk, stekt og hurtigmatog observerer også alltid strengt det faste. Natalya prøver å lage kokt mat eller dampede retter til seg selv.

Natalia Podolskaya. Bilder før og etter neseplastikk, biografi, privatliv

Da hun var gravid, prøvde Natalya å ikke lene seg på mat, så hun gjenopprettet raskt sin forrige form. Sangeren nektet også stekt mat under graviditeten, og mente at en slik diett kunne påvirke barnet negativt.

Podolskaya, som nylig ble mor for andre gang, fremmer aktivt amming, noe som hjelper henne ikke bare å kaste overflødig kalorier, men også følge det riktige næringsrike kostholdet som ikke inkluderer mat som er skadelig for babyen.

Sport

Podolskaya hater treningsstudioet, men tvang seg til å bli venner med fitness. Etter å ha prøvd alle gruppeøvelsene, svømming og styrkeøvelser, gjorde sangeren sitt valg til fordel for kardiovaskulært utstyr og til og med lærte å gjøre push-ups.

I følge Natalia er det vanskeligste for henne å gå inn i garderoben og tvinge seg til å forandre seg, og så begynner treningen å gå som smurt.

Fotografering

Varme bilder av Natalia Podolskaya er nøye utvalgt av sangeren selv før hver publikasjon.... Til tross for tilstedeværelsen av en nydelig figur, opptrer ikke stjernen helt naken, siden hun har prinsipper som hun ikke vil overskride.Natalia Podolskaya. Bilder før og etter neseplastikk, biografi, privatliv

Natalia er sikker på at mens hun tjener penger som sanger, må hun fortsatt forbli mystisk, og hvis hun plutselig kler av seg for et magasin, vil hun utvilsomt få ekstra popularitet, men ikke med sin sang, men med kroppen sin, som hun ikke kommer til å selge.

Det er flere oppriktige fotograferinger i Natalias samling for herreblader XXL, Penguin and the Bear, men på alle bildene dukket sangeren opp i undertøy eller en badedrakt.

Natalia Podolskaya. Bilder før og etter neseplastikk, biografi, privatliv

I tillegg til oppriktige fotograferinger, har Natalia gjentatte ganger blitt heltinnen i 7 Days, HELLO og Cosmopolitan publikasjoner, og har også sin egen Instagram-side, hvor hun laster opp familie- og personlige bilder og kommuniserer med fans.

Prestasjoner og interessante fakta

Natalya Podolskaya regnes som en av de mest titulerte russiske popstjernene, som gjentatte ganger har mottatt forskjellige musikkpriser.

Natalia Podolskaya. Bilder før og etter neseplastikk, biografi, privatliv

I samlingen til sangeren, som ga ut 3 soloalbum og 28 sterke singler, hvorav de fleste ble en universelt anerkjent hit:

 • et diplom av vinneren av Slavianski Bazaar i Vitebsk;
 • pris for den internasjonale konkurransen Universetalent Prague 2002;
 • 3. plass i prosjektene "Star Factory" og "Exactly";
 • nominasjoner til MTV RMA 2005 og RU.TV-priser;
 • statuett "Golden Gramophone";
 • 5 diplomer av prisen "Årets sang".

Natalia Podolskaya. Bilder før og etter neseplastikk, biografi, privatliv

Interessante sangerfakta:

 1. Natalia har en tvillingsøster, Julianna. Jentene ble født i stedet for sønnen Igor som foreldrene planla under ganske vanskelig, nesten ekstrem fødsel. Siden barndommen var søstrene forskjellige i helt forskjellige karakterer, og hvis Natalya alltid graviderte mot kreativitet, ble Julianna preget av større omtenksomhet og alvor.
 2. Sangerens foreldre ventet en baby, og den tilberedte barnesenga var ikke nok for Natalya, så først ble jenta tvunget til å sove på trekkspillet, noe som kan ha påvirket hennes fremtidige liv.
 3. Sangeren er utrolig søvnig, men så snart hun fødte sitt andre barn, ble hun tvunget til å restrukturere timeplanen. Siden da ble Natalia tvunget til å våkne litt tidligere enn sønnen, tilbringe en halvtime med ham og deretter sove med ro i sjelen.
 4. I barndommen ble Natalia og søsteren forbudt å male av faren, så jentene, som forlot huset, ble tvunget til å male leppene og håret med henna ved inngangen. Denne prosedyren fortsatte til hun fylte 16 år, og da sangeren fortalte faren om et annet lært kapittel fra Eugene Onegin, bare sluttet å skjule de malte neglene sine.
 5. Før den offisielle ekteskapsregistreringen med Vladimir Presnyakov gjennomgikk Natalya en leken sjekk med vennene sine - Leonid Agutin og Angelica Varum. Paret spurte sangeren om hun hadde lest den utenlandske forfatteren av Shoe Repair (uttrykket ble uttalt med vekt på den første stavelsen), og da hun hørte et negativt svar, godtok Natalia i sitt selskap.
 6. I 2006, etter å ha mottatt lisens, gikk Natalya inn i en bilulykke, der føreren av en møtende bil ble skadet på grunn av sin feil. Hennes egen far, Yuri Podolsky, meldte seg frivillig til å forsvare sangeren i retten.
 7. Natalia er sikker på at familielivet er det konstante, felles arbeidet til en mann og en kvinne, og hvis minst en av partnerne slutter å jobbe med relasjoner, begynner problemene. I familien tok sangerinnen på seg alt ansvaret for å ordne hverdagen og tilberede mat, ifølge Podolskaya, hennes mann har ikke engang vasket oppvasken, men hans plikter inkluderer den aktuelle samtiden til elektrikere og rørleggere.
 8. Sangeren er sikker på at hun og ektemannen ba Gud om barna sine på grunn av den syndige livsstilen til Vladimir Presnyakov, samt det faktum at de forårsaket sammenbruddet av sistnevntes andre ekteskap.
 9. I kvalifiseringsrunden for Eurovision 2005 gikk Natalya forbi kjente russiske popstjerner, inkludert Dima Bilan og Anastasia Stotskaya.

Natalia Podolskaya. Bilder før og etter neseplastikk, biografi, privatlivNatalya Podolskaya er prisvinner av mange prestisjetunge priser, en tidligere "produsent" og deltaker i Eurovision, ikke bare kjent for sin karriere, men også for sin positive holdning til plastisk kirurgi.

Hun skjuler ikke operasjonene sine og deler lykkelig med fansen bildene tatt før og etter neseplastikk, sangeren mener at det viktigste i livet er å alltid være sexy og selvsikker, samt å tro på Gud, som kan oppfylle ethvert ønske.

Video om Natalia Podolskaya

Natalia Podolskaya i programmet "Alene med alle":

Vurder artikkelen
Kosmetologi og plastisk kirurgi for kvinner. Korrigering av utseende. Måter, metoder, prosedyrer for å forbedre figuren og ansiktet
Legg til en kommentar

Ansikt

Ben

Hår