Irina Agibalova. Bilder før og etter operasjonen, vekttap

Irina Agibalova - tidligere populær deltaker sjokk "Dom-2"... Hun lette ikke etter kjærlighet på prosjektet, men hjalp sine to døtre der. Kvinnens utseende før og etter å ha deltatt i showet har endret seg mye. Hun gjennomgikk flere plastoperasjoner og begynte å se betydelig yngre ut.

kort biografi

Irina Agibalova er tidligere deltaker i et ratingprogram på TNT, som i dag fortsetter å tjene penger på sine sosiale nettverk... Den berømte kvinnen har blitt nærmere 50 år.

Irina Agibalova. Bilder før og etter operasjonen, vekttap

Irina ble født i en liten landsby i Kasakhstan høsten 1965. Agibalovas mor hadde tyske røtter og håpet aldri på popularitet. Realitetsstjernens far er russisk og var sjefen for UMS. I motsetning til foreldrene hennes, drømte Irina alltid om berømmelse. Det var sant at hun ikke visste i det hele tatt hvordan hun skulle oppnå det.

Agibalova har også en eldre søster. I dag bor hun sammen med moren i en liten by i Altai-territoriet og har en ledende stilling i bysykehuset.

Kvinnen ønsket ikke å flytte med sin berømte slektning til hovedstaden og unngår generelt kommunikasjon med journalister på alle mulige måter. En gang ba Galina til og med aggressivt pressen om å la hele familien være alene.

Irina ble uteksaminert fra skolen oppkalt etter N. Ostrovsky i hjembyen sin i 1981... Så valgte hun yrket som lærer for seg selv. Den fremtidige deltakeren til "House-2" kom lett inn på det pedagogiske universitetet. For studier flyttet hun til Semipalatinsk.Irina Agibalova. Bilder før og etter operasjonen, vekttap

Mens hun fortsatt var student, møtte Irina sin fremtidige ektemann. Yuri Vasilievich var en militærmann. Det var i militærbyen de unge møttes. Allerede to uker etter det første møtet søkte de elskende til registret.

Noen uker senere fant bryllupet sted. I dag liker Agibalova (pikenavnet Tarasenko) å fortelle at hun ikke tvilte på hennes beslutning om å gifte seg med Yuri. De hadde kjærlighet ved første blikk, og de unge bestemte seg for ikke å utsette bryllupet.

Etter eksamen begynte kvinnen å jobbe på en lokal skole. Hun var biologilærer, men hun likte ikke jobben sin. Irina ønsket noe mer ambisiøst enn bare å undervise barn på landsbygda.Irina Agibalova. Bilder før og etter operasjonen, vekttap

Et år etter bryllupet ble den første datteren til Agibalov-familien født. Olga ble den eldste. Og fire år senere ble den andre datteren, Margarita, født i familien. Paret flyttet til en militærby i Moskva-regionen i en utvidet sammensetning. Døtrene reiste overalt med dem.

På den tiden innså Irina at hun ikke lenger vil ha barn. Derfor bestemte kvinnen seg for å aktivt forfølge en karriere. På det nye bostedet fikk hun jobb på en lokal skole. Her klarte den fremtidige reality-TV-stjernen raskt å bli direktør for pedagogisk arbeid.

Men familien ble ikke lenge ett sted. Årsaken var den militære karrieren til Yuri Vasilyevich. Den ble sendt fra sted til sted. I utgangspunktet flyttet familien rundt i Moskva-regionen.

I 1999 skilte paret seg uventet for alle slektninger. Så giftet Irina seg umiddelbart igjen. Det viste seg at hun hadde en kontorromantikk, som endte i graviditet. Fra en ny elsket Agibalova fødte en sønn.Irina Agibalova. Bilder før og etter operasjonen, vekttap

Men dette ekteskapet var ikke lykkelig. På grunn av den nye skilsmissen måtte kvinnen slutte på skolen for ikke å møte igjen med faren til sønnen. Irina begynte å bygge en karriere innen salg. Hun handlet med jernholdige metaller for et stort firma.

Interessant, 8 år etter skilsmissen, bestemte Agibalova seg for å få kontakt med sin første mann, Yuri.Hele denne tiden ventet mannen på sin utro kjæreste og tilgav henne. Så solgte paret sine to leiligheter i Moskva-regionen, kjøpte et felles hus i Pavlovsky Posad og flyttet dit sammen.

Den dag i dag bor paret sammen. Yuri Vasilyevich adopterte til og med Irinas sønn fra sitt andre ekteskap. Nå har fyren både stefarens patronym og etternavn. Han kommuniserer ikke med sin egen far.Irina Agibalova. Bilder før og etter operasjonen, vekttap

Begge voksne døtrene til Agibalova har også vært gift i lang tid og oppdrar sine egne barn. Fra tid til annen kommer de for å besøke mor og bestemor, de besøker gjerne og tilbringer ferien i Moskva-regionen. Begge jentene har allerede to arvinger.

Prestasjoner

Irina Agibalova (før og etter operasjonen ser annerledes ut) var aldri i stand til å bygge en vellykket lærerkarriere. Salget til kvinnen ble heller ikke gitt. Men hun klarte å oppnå det hun ønsket - å bli kjent i hele Russland.

I dag har kvinnen mer enn 800 tusen abonnenter på Instagram. Dette gjør at hun kan tjene gode penger på å markedsføre forskjellige produkter. Agibalova skyter kulinariske videoer og elsker å kommunisere med abonnentene sine, vise dem nye endringer i utseendet.Irina Agibalova. Bilder før og etter operasjonen, vekttap

Fans lærte om Irinas eksistens takket være det skandaløse reality-showet "Dom-2", som fremdeles er på TNT-kanalen. En kvinne kom til ham for 10 år siden. Men Agibalova begynte å dukke opp i luften mye tidligere. Dette er fordi den yngste datteren til Irina Alexandrovna var en deltaker i showet.

Rita ble en av de første "husmedlemmene" og bygde kjærlighet foran millioner av seere. Jenta møtte Andrey Cherkasov, som virkelig likte moren sin. Men til slutt giftet hun seg med et annet medlem. Jenta bodde ikke lenge med Evgeny Kuzin. Men hele landet så også på bryllupet og fødselen til deres felles sønn.

Med adventen av lille Mitya begynte Irina Alexandrovna å bli invitert til showet mye oftere. I tillegg elsket redaksjonen av showet henne for hennes evne til å frimodig uttale seg mot sin elskede svigersønn og andre deltakere.Irina Agibalova. Bilder før og etter operasjonen, vekttap

Så gradvis begynte kvinnen å bli lagt merke til av både showpersonalet og publikum. Hun viste seg å være en sann sannhetsforteller, og fant dessuten raskt et felles språk med alle deltakerne.

Noen måneder etter fødselen av sitt første barnebarn kom Irina Aleksandrovna til TV-prosjektet som en fullverdig deltaker. Det skjedde våren 2010. Kvinnen dukket opp på showet med datterens familie, som kom tilbake fra fødselspermisjon utenfor omkretsen.

Agibalova Sr.s tilstedeværelse i Polyana ble spurt av datteren hennes... Rita bemerket at hun trenger konstant hjelp og støtte. Den unge moren var veldig bekymret for at hun ikke selv ville takle det nyfødte. Så Irina Alexandrovnas TV-karriere begynte.Irina Agibalova. Bilder før og etter operasjonen, vekttap

Etter hvert flyttet kvinnen bort fra å hjelpe barn og begynte å delta aktivt i TV-prosjektets liv. Hennes eldste datter kom også til showet. Det er interessant at Irina bodde på settet, og mannen hennes bodde hver for seg. Han ventet tålmodig på sin kone, som til slutt oppnådde popularitet og likte henne.

Da begge døtrene til Agibalova forlot prosjektet, måtte hun også dra. Siden Irina ikke bygget et forhold, men bare hjalp familien, hadde hun ikke mer å gjøre på showet. Kvinnen prøvde å komme tilbake flere ganger og prøvde å vekke interessen med kaustiske meninger. Men hun ble aldri kalt tilbake til showet.

Som nevnt ovenfor fortsetter Irina Alexandrovna i dag å være en populær person - flere hundre tusen abonnenter følger livet hennes på sosiale nettverk. Kvinnen blogger om familien sin, vekttap, foryngelse, kosmetologi. Hun elsker også å ta opp temaet matlaging, bare vis bilder av døtrene og barnebarna.

Interessante fakta

Fans vil absolutt være interessert i uvanlige fakta om Irina selv og hennes liv:

  1. Agibalova ble den viktigste kjærligheten til mannen sin. Til tross for sviket ventet mannen hennes på henne i flere år og var klar til å tilgi, og tok imot henne med en gang.
  2. Irina elsker å lage mat, men hun spiser praktisk talt ikke sin egen mat, da hun ofte følger en streng diett.En kvinne er redd for å få overvekt og miste attraktiviteten.
  3. Irina Alexandrovna påvirket skilsmissen til sin yngste datter. Men nå er Rita lykkelig i et nytt andre ekteskap. Agibalov-familien kommuniserer praktisk talt ikke med Evgeny Kuzin.
  4. Pårørende fordømte kvinnen for hennes deltakelse i talkshowet. Etter Irinas første opptreden på TV-skjermen, sluttet noen familiemedlemmer å kommunisere med henne.

Utseende før plast

Irina Agibalova beundret seg selv i speilet før og etter operasjonen. Men likevel pleide hun å ha klager på sitt eget utseende.Irina Agibalova. Bilder før og etter operasjonen, vekttap

Først og fremst var kvinnen ikke fornøyd med sin egen figur.... Irina Alexandrovna syntes det var ekstremt vanskelig å følge en diett, og hun likte aldri sport. Derfor nådde vekten hennes noen ganger 106 kg. Etter fødselen var det også merkbare strekkmerker på kroppen. Kvinnen ble enda mer flau av tilstanden til huden på den indre overflaten av hendene.

Agibalova drømte også om å bytte bryst. Men kvinnen ønsket ikke å forstørre brystkjertlene, men tvert imot å redusere dem. Etter å ha matet sine to døtre i lang tid og med jevne mellomrom og deretter mistet vekt, slapp brystene og gledet ikke øynene til den nye stjernen i TV-showet.

Irinas høyde er 167 cm. Det er ikke overraskende at 90-100 kg så for klumpete ut med ham. I disse periodene foretrakk Agibalova å bruke løse mørke klær laget av tett stoff. Hun hadde ikke råd til trange kjoler eller bukser.Irina Agibalova. Bilder før og etter operasjonen, vekttap

Før hun deltok i prosjektet, brukte Irina Aleksandrovna praktisk talt ikke tid og oppmerksomhet på ansiktshudpleie... Derfor, i en alder av 47 år, hadde hun mange problemer på dette området. For eksempel har ansiktets ovale endret seg betydelig, kinnene har hengt, et stort antall rynker har dukket opp i forskjellige områder. Samtidig så Irina fortsatt lys og attraktiv ut i hennes alder.

Plastisk kirurgi

Irina Agibalova uttalte alltid før og etter operasjonen at hun ikke var imot plastisk kirurgi. Da hun på prosjektet hadde muligheten til å rette opp manglene, gikk kvinnen gjerne med på dette.Irina Agibalova. Bilder før og etter operasjonen, vekttap

Irina Alexandrovna bestemte seg for å gjøre:

  • ansiktsløftning, øyenbryn, panneløft;
  • løfting;
  • nakke plast;
  • reduksjon av magen;
  • brachioplasty;
  • reduksjon av brystkjertlene.

Den første store ansiktsoperasjonen ble utført på stjernen i showet i en alder av 47 år. Spesialister fra en berømt Moskva-klinikk tok seg av utseendet hennes.Irina Agibalova. Bilder før og etter operasjonen, vekttap

Alle utførte prosedyrer finner du i tabellen nedenfor:

FremgangsmåteFunksjoner:
AnsiktsløftDenne prosedyren lar deg gjenopprette kontur og ansiktsegenskaper. Samtidig kan resultatet opprettholdes i 12-15 år.
Løft på pannen og øyenbryneneEliminerer rynker i pannen, hengende øyelokk og øyenbryn
LøftingIrina Aleksandrovna behandlet det midtre området av ansiktet for å forbedre tilstanden til huden rundt øynene og på kinnbenene
HalsplastDette er en kompleks operasjon, men den lar deg gjenopprette konturene i nakken.

Irina Agibalova. Bilder før og etter operasjonen, vekttapDa alle prosedyrene ble utført, var deltakeren i det skandaløse TV-showet veldig opprørt. En av operasjonene lyktes ikke, og Irinas ansikt begynte å se asymmetrisk ut. Hun måtte korrigere et slikt resultat i lang tid. Det tok flere måneder å komme seg.

Da Agibalova begynte å korrigere kroppen sin, viste det seg at hun hadde en godartet svulst. Derfor måtte kvinnen løse dette problemet først.

Etter det sa hun ja til en reduksjon i magen, noe som førte til et vekttap på 30 kg. Spesielle kosmetiske prosedyrer bidro til å gjenopprette hudens elastisitet. Irina reduserte også brystene. Og korrigert også den indre overflaten på hendene. Nå er det glatt vakker hud.

Utseende etter plast

Irina Agibalova, før og etter operasjonen, viste seg frimodig offentlig... Men etter alle endringene begynte hun å gjøre det mye mer villig. I dag ser en kvinne mye yngre ut enn hennes alder. Vekten varierer fra 65 til 72 kg. TV-stjernen har ikke rynker i ansiktet og nakken, så hun annonserer dristig ulike kosmetikkprodukter.Irina Agibalova. Bilder før og etter operasjonen, vekttap

Interessant, etter alle operasjonene bestemte Irina seg også for å endre leppeformen.Denne delen av kvinnens ansikt er blitt litt korrigert og forstørret.

Skjønnhetshemmeligheter

Irina Agibalova bruker mye tid på egenomsorg... Hvis hun bare brukte kosmetikk før operasjonen, ble hun bokstavelig talt et frekventer av skjønnhetssalonger etter endringene.

I dag lager en kvinne regelmessig profesjonelle ansiktsmasker, utfører hudrensing av høy kvalitet. Hun besøker alltid sin favoritt plastikkirurg som overvåker tilstanden hennes etter alle operasjoner.Irina Agibalova. Bilder før og etter operasjonen, vekttap

En streng diett hjelper Irina Alexandrovna med å opprettholde figuren... Hun spiser ikke sine favorittfarer med høyt kaloriinnhold, men prøver å velge grønnsaker til lunsj og middag, samt dampet fjærfe. I tillegg deltar Agibalova regelmessig på anti-cellulittmassasje og elsker å ta vare på i badekaret.

Irina Agibalova, både før og etter operasjonen, kunne trekke andres oppmerksomhet mot hennes lyse utseende. I dag beundrer fans uendelig hvordan en kvinne ser ut. Det er virkelig umulig å gi henne 55 år.

Video om Irina Agibalova

Irina Agibalova, intervju før gastrisk banding:

Vurder artikkelen
Kosmetologi og plastisk kirurgi for kvinner. Korrigering av utseende.Måter, metoder, prosedyrer for å forbedre figuren og ansiktet
Legg til en kommentar

Ansikt

Ben

Hår